Čo sa deje za zavretou bránou?

Deti snívajú čím by chceli byť, keď budú dospelými. A keď sme dospelými spomíname, ako nám bolo dobre, keď sme boli deti. Nám sa počas karanténny podarilo spojiť detské sny s našou každodennou realitou. A tak už  sme len nesnívali, čím by sme chceli byť, ale sme si aj všeličo vyskúšali.
 
Cestovateľka. Dizajnérka. Herečka. Kameramanka. Krajčírka. Maliarka. Módna návrhárka. Odborníčka na online programy. Poštárka. Profesionálna športovkyňa. Remeselníčka. Textárka. Tvorkyňa hier. Záhradkárka. Záhradná architektka. Niekoľko povolaní, ktoré vystihujú náš život za zavretou bránou.
 
Keďže sme dostali veľký dar času, snažili sme sa ho čo najlepšie využiť. Skrášľovali sme si priestory v záhrade, aby keď znova prídu deti, mali ďalšie možnosti na stretko, vrátili sme farbu už vyblednutým preliezkam a hrám. Vymýšľali sme a tvorili video pre dievčatá, aby sme im aj naďalej mohli približovať život sv. Márie Dominiky Mazzarellovej. Práca učiteľky a snaha byť v kontakt s mladými nám dala možnosť objavovať rôzne spôsoby ako sa k nim dostať a tak sme sa aj v tejto oblasti stávali odborníčkami. A keď po celom dni strávenom za počítačom mal toho človek dosť, večer z nás boli profesionálne športovkyne. A naposledy sme si vyskúšali aké je to byť poštárkami, keď sme roznášali listy našim animátorkám počas prípravy na sviatok sv. Márie Dominiky Mazzarellovej.
 
Náš život za zavretou bránou je veľmi pestrý a my sa teším z daru každého jedného dňa, lebo okrem plnenia detských snov, máme viac času byť spolu, budovať rodinu, prežívať radosť a otvárať sa Božiemu dotyku a očakávať, kedy sa naša brána znova otvorí.
 
Zuzka