Nový web Mediálnej školy: Digitálne dobrodružstvo pre mladých

Mediálna škola spustila nový web! Je to veľký krok v modernizácii a k zlepšeniu digitálnej edukácie.

 

Nový web ponúka záujemcom pohodlný prístup k informáciám o kurzoch, workshopoch a podujatiach organizovaných mediálnou školou. Okrem toho poskytuje platformu pre interakciu a komunikáciu s účastníkmi a záujemcami o MEŠku.

 

Miriam Vyšňovská, lektorka Mediálnej školy v oblasti grafického dizajnu, mala významný podiel na tvorbe tohto webu. Jej odbornosť a vášeň pre digitálnu tvorbu prispeli k vytvoreniu užívateľsky priateľského a esteticky príťažlivého prostredia.

 

„Spustenie nového webu je pre nás veľkým krokom. Veríme, že táto modernizácia nám pomôže posilniť naše neformálne vzdelávanie a zlepšiť propagáciu tohto mediálneho projektu,“ povedala koordinátorka sr. Mária Nagyová.

 

Mediálna škola patrí od roku 2010 k lídrom v poskytovaní kvalitného vzdelávania v oblasti médií a digitálnej kultúry. S radosťou pokračuje vo svojej misii vytvárať prostredie, kde účastníci môžu rozvíjať svoj potenciál a rásť v mediálnej oblasti.

 

Pre ďalšie informácie o Mediálnej škole a jej ponuke navštívte www.medialnaskola.sk alebo kontaktujte na medialnaskola@gmail.com.

 

Zdroj: laura-mladez.sk

Foto titulka: Tomáš Fečo, clovekaviera.sk