„Krásne spoločenstvo žien odhodlaných ísť do hĺbky.“ GPS kurz bol tentokrát v Žiline

Účastníčky sa prvýkrát stretli na kurze GPS. Tentokrát bola miestom stretnutia Žilina. Celý víkend sa niesol v spoznávaní samej seba a v hesle od sv. Terezky z Lisieux: ,,Mojím povolaním je láska.“

 

„Nepoznali sme sa a o to to bolo krajšie. V piatok večer každá z nás pri sviečkach úprimne porozprávala, prečo na GPS-ko prišla. V sobotu dopoludnia sme vošli do Raja srdca, v ktorom sme po životných etapách prechádzali náš doterajší život. Poobede nás online prednáškou o sebapoznaní a psychológii ženy obohatila milá pani psychologička Janka. Nedeľňajšie ráno sme začali rannými chválami a pokračovali rozhovormi o dôležitosti duchovného sprevádzania,“ hovorí o programe jedna z účastníčok.

 

Víkend GPS 13.- 15. októbra umožnil účastníčkam sa lepšie spoznať a ísť v živote hlbšie, ako vyjadrila aj jedna z nich:  ,,Utvorili sme krásne spoločenstvo žien odhodlané ísť spoločne do hĺbky, a to ma naozaj naplnilo. Teším sa na ďalšie stretnutie!”

 

Celým program zabezpečoval GPS tím sr. Mirka Tarajová, sr. Alena Badačová, sr. Jana Obalová a jedna z bývalých účastníčok. „Dievčatá ma prekvapili tým, ako rýchlo sa dali dokopy ako skupinka. Najprv ma povzbudil ich netajený záujem o všetko, čo sme im ponúkali. Potom tiež ich schopnosť stíšiť sa a skutočne hľadať vzťah k sebe samým a k Bohu. Veľmi sa teším na naše spoločné kráčanie počas tohto roka,“ zhodnotila organizátorka z GPS tímu, Janka.

 

Dominika Knapová