Rozžiarme Vianoce. Laura, združenie mladých pripravila Projekt: Vianoce pre mladých

Tím organizátorov Projekt: Vianoce aj tento rok pripravuje krátke adventné zamyslenia, ktoré chcú inšpirovať a obohatiť v čase adventu. Zamyslenia píšu mladí ľudia pre mladých. Sú podelením sa autorov o tom, ako oni vnímajú evanjelium a ako sa im Boh cez svoje Slovo prihovára.

 

Naším cieľom je pomáhať čitateľom pri budovaní vzťahu s Bohom prostredníctvom modlitby s Božím Slovom, a tak sa pripraviť na pokojné a plnohodnotnejšie prežívanie vianočných sviatkov. Vnímame, že mladí ľudia túžia čítať evanjelium, často si však nevedia nájsť potrebný čas. Potrebujú tiež pomoc niekoho, kto by ich v tom sprevádzal. Myslíme si, že práve v tomto smere dáva  Projekt: Vianoce mladým ľuďom skvelú príležitosť rásť vo viere.

 

„Ďakujeme všetkým našim dobrovoľníkom, ktorí aj tento rok venovali svoj čas i námahu tomu, aby zamyslenia nielen napísali, ale aj nahrali do audioformátu, pripravili grafiku či iným spôsobom sa podieľali na ich vzniku. Veľmi si to vážime a veríme, že Projekt: Vianoce môže priniesť veľa dobra aj autorom, aj čitateľom,“ hovorí Marta, spoluorganizátorka projektu.

 

Projekt Vianoce uverejní prvé zamyslenie na prvú adventnú nedeľu – 3. decembra 2023. Zamyslenia budú pribúdať každý deň od prvej adventnej nedele až do 26. decembra. Čitatelia nás nájdu na Instagrame  a Facebooku @lauramladez alebo na našej domovskej stránke laura-mladez.sk. Ako audiozamyslenie ich nájdu na Spotify.

 

Tím Projekt: Vianoce