Tanečníčky z Laura Dance zbierali medaily, trofeje a postúpili do Prahy

Dievčatá z tanečnej skupiny Laura Dance v Dubnici nad Váhom sa počas apríla a mája zúčastnili troch tanečných súťaží a získali: šesťkrát 1. miesto, šesťkrát 2. miesto a trikrát 3. miesto. Štyri choreografie dokonca postúpili do Prahy – v rámci medzinárodnej súťaže MiA Dance Festival.

 

Tento rok nacvičili celkovo desať tanečných formácii: štyri sóla, jedno duo, dve triá, jednu mini formáciu a dve veľké formácie v rôznych štýloch: disco, showdance, open a cheerleading.

 

Trénerka v SCVČ Laura, Silvia Porubanová, komentovala tohtoročnú sezónu svojich tanečníc: „Súťaže boli plné silných emócií, radosti a šťastia. Som na dievčatá neskutočne hrdá. Zvládli to skvelo. Dokonca sme prvýkrát zobrali aj naše najmladšie tanečníčky Laura Dance. Všetky boli nádherné. Ďakujem Bohu, že si spolu s deťmi môžem plniť svoj tanečný sen.“

 

Veľkým ocenením pre Laura Dance bolo, že na súťaži „Deň tanca“ ich ohodnotil aj známy tanečník a choreograf Miroslav „Bruise“ Žilka z Old School Brothers, známy tiež z televíznej show Česko – Slovensko má talent.

 

Andrea Miklovičová, FMA

foto: Monika Porubanová