Výnimočná ponuka kníh na pôstny čas so zľavou 40 %

Saleziánske Vydavateľstvo DON BOSCO pre vás pripravilo výnimočnú ponuku – dva balíky citlivo vybraných titulov vhodných na pôstny čas so zľavou 40 %. Každý balík obsahuje novinku z edície PO KVAPKÁCH, z edície DO KRESLA a stálicu – knižku, ktorá mala silný ohlas u čitateľov. Výnimočná ponuka platí od 22. februára do 8. apríla 2023.

 

Balík 1 (https://www.donbosco.sk/tovar/13533-balik-knih-so-zlavou-40) obsahuje tieto tituly:
  • Sally Readová: Žiarivá temnota noci

V roku 2010 bola neotrasiteľná ateistka Sally Readová označená za jednu z najlepších mladých spisovateliek britskej básnickej scény. Ako feministka s hlbokým protikatolíckym cítením začala písať knihu o ženskej sexualite. Počas zbierania materiálu sa rozprávala aj s istým katolíckym kňazom. A tento rozhovor ju priviedol k dramatickému duchovnému pátraniu, ktoré sa skončilo priamo vo Vatikáne, kde bola prijatá do Katolíckej cirkvi.

 

  • Anselm Grün: Žasnime – Objavme zázraky v každodennom živote

Naše šťastie sa živí žasnutím. Táto cesta je celkom jednoduchá, a predsa nesmierne obohacuje. Nech totiž robíme čokoľvek, či už jazdíme autom, čítame noviny, raňajkujeme, kosíme trávnik, alebo žehlíme, záleží na nás, ako k tomu pristupujeme.

 

  • Larry Richards: Odovzdaný – Ako sa odovzdávať Bohu a jeho vôli

Talentovaný kazateľ a strhujúci rečník, jezuitský kňaz Larry Richards načrtáva konkrétne kroky, ktoré máme urobiť, aby sme dosiahli vnútorný pokoj. Vyžaduje si to pripraviť plán pre život v súlade s Božou vôľou.

 

 

Balík 2 (https://www.donbosco.sk/tovar/balik-knih-so-zlavou-40) obsahuje tieto tituly:
  • Giuseppe Pino Fussaro: Pellegrino – Od plejboja k pútnikovi

Pôsobivé svedectvo o kľukatej životnej púti úspešného norimberského gastronóma a modela Pina Fussara. Ako medzi dramatickými vzostupmi a pádmi našiel zmysel života? Príbeh je doplnený množstvom autentických fotografií.

 

  • Zacharias Heyes: Byť doma sám v sebe

Benediktínsky mních Zacharias Heyes poukazuje na spôsoby, ako môže človek, vystavený dynamickým zmenám dnešných čias, nájsť svoj domov – v sebe a v Bohu. Čitateľovi dáva podnety a pozýva ho, aby každý deň pomocou praktických cvičení preberal zodpovednosť za svoju dušu a staral sa o ňu.

 

  • Sam Eldredge a John Eldredge: Zabíjanie levov

Táto kniha sa zrodila zo série telefonátov medzi mladým spisovateľom Samom Eldredgeom a jeho otcom, autorom bestsellerov Johnom Eldredgeom. Nie je však len o otcovských radách. Je pozvaním na cestu stať sa synom, ktorý prijíma otcovstvo, alebo otcom, ktorý sa učí, čo treba synovi povedať.

 

Vydavateľstvo DON BOSCO je súčasťou saleziánskeho diela s osobitným poslaním šíriť evanjeliové hodnoty a dobro v podobe kvalitných a hodnotných kníh. Knihy si môžete objednať cez náš e-shop www.donbosco.sk,  s výberom aj objednávkou vám radi pomôžeme na adrese objednavky@donbosco.sk a tiež telefonicky na číslach 0903/962 029 a 0911/175 725.