Vydavateľstvo DON BOSCO: Edícia Viera do vrecka po dvanástich rokoch vychádza „von z vrecka“

Edícia Viera do vrecka po dvanástich rokoch vychádza ,von z vrecka‘. Opäť ponúka zaujímavé témy spracované spôsobom, ktorý je čitateľovi blízky a zrozumiteľný. V jednotlivých knižkách edície chceme spoločne spoznávať dar, ktorým je pre spoločnosť a pre Cirkev na Slovensku charizma saleziánov dona Bosca a inšpirovať sa ním v osobnom živote,“ odpovedal riaditeľ Vydavateľstva DON BOSCO Rastislav Sitár na otázku, čo prináša nová edícia Viera do vrecka pre rok 2023.

 

Edíciu je možné predplatiť si (alebo darovať) tu: https://www.donbosco.sk/tovar/edicia-viera-do-vrecka-2023

 

Edícia Viera do vrecka je materiál, ktorý už dvanásť rokov napomáha rásť vo viere. Jednoduchým spôsobom vysvetľuje niektoré pravdy viery alebo témy, ktoré sa týkajú života kresťana v spoločnosti. Počas svojej existencie priniesla edícia okrem množstva tém aj mnoho zaujímavých autorov – kňazov, zasvätených či laikov zo Slovenska, ktorí ponúkli atraktívne spracovaný a hodnotný, hĺbkový pohľad na danú tému.

 

Pre rok 2023 sú v príprave témy:
  • Spoločne na ceste. Nielen s mladými.
  • Duchovná cesta pre dnešného človeka.
  • Nositelia hodnôt, ktorí robia svet ľudskejším a solidárnejším.
  • Cirkev sú aj laici. Úplná samozrejmosť.
  • Dialóg kresťanskej viery so súčasnou kultúrou.
  • Bohatstvo storočnej prítomnosti saleziánov na Slovensku.

 

Aj v roku 2023 vychádza edícia 6-krát ročne na 72 stranách v príťažlivom dizajne. Každý druhý mesiac tak príde k Vám domov jedna kvalitná knižka. Poštovné je v cene predplatného. Prvá brožúrka vychádza vo februári 2023.

 

Predplatné edície Viera do vrecka na rok 2023 ostáva vo výške 21 €. Odporúčaná cena za samostatne predávanú knihu je 4,50 €. Predplatným tak môžete ušetriť 6 €.

 

Venujte si hodnotné čítanie na celý rok

Objednať edíciu môžete jednoducho na e-shope vydavateľstva www.donbosco.sk, mailom na vieradovrecka@donbosco.sk alebo nám zavolajte na 0903/962 029.

 

Vydavateľstvo DON BOSCO je súčasťou saleziánskeho diela s osobitným poslaním šíriť evanjeliové hodnoty a dobro v podobe kvalitných kníh. Viac o nás na stránke www.donbosco.sk.