Inšpirujte sa cnosťami. Motivačný Diár pre veriacu ženu 2023: Ako nasýtené dieťa.

Vydavateľstvo DON BOSCO pripravilo krásny motivačný Diár pre veriacu ženu, ktorého inšpiráciou pre rok 2023 sú cnosti, napríklad trpezlivosť, usilovnosť, všímavosť, nežnosť a ďalšie.

 

Už v predchádzajúcich troch rokoch si získal tento „spoločník“ srdcia mnohých žien a bol veľmi obľúbený a žiadaný. Túžbou autoriek Miroslavy Kilianovej a Anny Berthotyovej je v spolupráci s vydavateľstvom vytvoriť pre veriace ženy diár, ktorý pozdvihne dušu k Bohu, ale zároveň bude praktický. Je to výborný pomocník, zápisník aj láskavý sprievodca plný tipov, inšpiratívnych textov a zamyslení. Jeho samozrejmou súčasťou je prehľadný kalendár s vyznačenými cirkevnými sviatkami a s odkazmi na liturgické čítania daného dňa. V kvalitnom spracovaní, v pevnej väzbe a osvedčenom praktickom formáte 125 x 176 mm (do kabelky) ponúka diár aj množstvo priestoru na zapisovanie.

 

Diár pre veriacu ženu 2023: Ako nasýtené dieťa odporúčame aj ako darček, ktorý isto poteší. Objednať diár si môžete tu: https://www.donbosco.sk/tovar/diar-pre-veriacu-zenu-2023-ako-nasytene-dieta , ak to stihnete do 31. augusta, získate zvýhodnenú cenu.

 

Vydavateľstvo DON BOSCO je súčasťou saleziánskeho diela. Má osobitné poslanie šíriť evanjeliové hodnoty a dobro v podobe kvalitných a hodnotných kníh. Viac o knižnej ponuke nájdete na www.donbosco.sk

 

 

Peter Novák, Vydavateľstvo DON BOSCO