Inšpiratívne čítanie: Pápež opäť bližšie k nám a video Rozumieme pápežovi?

Pápež František vstúpi 13. marca 2022 do desiateho roku svojho pontifikátu. Vo februárovej relácii s názvom Rozumieme Františkovi? priblížime, na akú tvár Boha nám poukazuje svojou službou a príkladom.

Pozvanie do relácie prijal kňaz, spisovateľ a prekladateľ Marián Gavenda, Oľga Marková z vydavateľstva DON BOSCO a salezián Marián Husár, správca farnosti Bratislava – Miletičova.

Predchádzajúce diely a bonusové videá si môžete pozrieť na saleziánskom youtube kanáli.

Hlavnou líniou edície Viera do vrecka 2022 od vydavateľstva DON BOSCO bude uvažovanie o posolstvách Svätého Otca Františka, ktoré ako semienka zasial pri svojej návšteve Slovenska. Aktuálne si môžete prečítať brožúrku s názvom Pápež opäť bližšie k nám od autora Mariána Gavendu.

Prvá z piatich kníh edície Viera do Vrecka

Ak by sme chceli pontifikát pápeža Františka vyjadriť troma slovami, nebolo by to ťažké: život podľa evanjelia. Presne k tomu vedie František aj celú Cirkev.

 

Prvá z piatich kníh edície Viera do vrecka 2022 z dielne Vydavateľstva DON BOSCO má názov Pápež opäť bližšie k nám a zameriava sa na dva tematické okruhy. Prvý ponúka niekoľko kamienkov do mozaiky Františkovej osobnosti, jeho života a myslenia. V druhej časti približuje dôvody rôznych skresľujúcich optík a metódy, ktorými býva pápež prezentovaný širokej verejnosti. Autorom knihy je katolícky kňaz a publicista Marián Gavenda.

 

Dojem z inšpiratívneho čítania v rozšírenom rozsahu 72 strán umocní aj nový, moderný dizajn knižky doplnený autentickými fotografiami z návštevy pápeža na Slovensku. Kniha je brožovaná a má formát 110 x 185 mm.

 

Samostatná kniha stojí 4,50 €. Ročné predplatné edície obsahujúcej 6 kníh je 21 €. Jedna kniha tak vychádza na 3,50 €. Predplatným teda môžete ušetriť 6 €. Link na knihu Pápež opäť bližšie k nám: https://www.donbosco.sk/tovar/papez-opat-blizsie-k-nam

 

Edícia Viera do vrecka z Vydavateľstva DON BOSCO ponúka už viac ako jedenásť rokov obľúbené a praktické príručky spracované spôsobom, ktorý je čitateľovi blízky a zrozumiteľný. V roku 2022 vyjde 6-krát vrátane bonusovej knižky malých príbehov pre potešenie duše od Bruna Ferrera. Knihy budú vychádzať s dvojmesačnou periodicitou. Ak si čitateľ edíciu predplatí, prídu knihy priamo k nemu. Viac informácií o edícii a Vydavateľstve DON BOSCO nájdete na e-shope www.donbosco.sk