15. ročník Púte Zaľúbených bude online!

V sobotu 19. februára 2022 sa môžete tešiť na ďalší online ročník Púte zaľúbených, ktorý bude možné sledovať prostredníctvom Youtube kanálu Štúdio 7BOLESTNÁ. Vysielať budeme z improvizovaného štúdia v šaštínskom kláštore v miestnosti, ktorú účastníci minulých ročníkov poznajú ako čajovňu. Podobne ako minulý rok, našu štúdiovú „obývačku“ navštívia hostia s inšpiratívnymi svedectvami i zaujímaví diskutéri. O hudobné predely sa postará speváčka Zuzana Eperješiová známa tiež ako Skyva. V „čajovni“ nebude chýbať barový pult pre rozhovory a občerstvenie, a tiež pracovné stoly asistentov, ktorí s vami budú online komunikovať a spracovávať vaše otázky a podnety.

 

Hľadieť novými očami

Týmto ročníkom nás bude sprevádzať motto „Hľadieť novými očami“. Inšpirovali sme sa pri tom slovami pápeža Františka, ktoré vyslovil na stretnutí s mladými v Košiciach. Medzi vrcholy púte patrí streamovaná sv. omša v Bazilike Sedembolestnej Panny Márie, počas ktorej si chodiaci a snúbenci vyslovia predsavzatie žiť čistý vzťah a manželia obnovia svoje manželské sľuby. Táto sv. omša je prístupná aj pre verejnosť.

 

Online ročník Púte zaľúbených je špecifický tým, že sa môže prihlásiť úplne každý. Môžete sa zaregistrovať ako pár (chodiaci, snúbenecký, manželský) alebo aj ako jednotlivec. Program je možné sledovať bez registrácie, napriek tomu všetkým účastníkom odporúčame sa pred púťou zaregistrovať, pretože len registrovaní účastníci sa môžu interaktívne zapájať do programu a klásť hosťom otázky. Zároveň sa dostanete do žrebovania o ceny, ktoré nám poskytli partneri púte: Zachej.sk, Slovo+, Festival Lumen, Bezhraničná shop a Chválonožky.

 

V sobotu 19. februára nemusíte chodiť k Sedembolestnej do Šaštína, Ona príde k vám, spolu s Púťou Zaľúbených. Zaregistrujte sa, urobte si doma pohodlie, buďte aktívne pripojení a podporte nás vo finiši prípravy modlitbami. Tešíme sa na vás zaľúbenci!

 

 

Organizačný tím PZ

Zdroj: zalubeni.sk