Vydavateľstvo DON BOSCO pripravuje Diár pre veriacu ženu 2022: Nič mi nechýba 

Vydavateľstvo DON BOSCO pripravuje Diár pre veriacu ženu 2022: Nič mi nechýba, ktorý je inšpirovaný Žalmom 23 o Dobrom pastierovi. Už tretí raz autorky Miroslava Kilianová a Anna Berthotyová vytvorili pre všetky veriace ženy motivačný diár, ktorý bol aj v uplynulých rokoch obľúbený a žiadaný.

 

Tento diár odráža túžbu autoriek vytvoriť pre veriace ženy diár, ktorý povzbudí, pozdvihne dušu k Bohu, ale zároveň bude praktický. Je to výborný pomocník, zápisník aj láskavý sprievodca plný tipov, inšpiratívnych textov a zamyslení. Jeho samozrejmou súčasťou je prehľadný kalendár s vyznačenými cirkevnými sviatkami a s odkazmi na liturgické čítania daného dňa. V kvalitnom spracovaní, pevnej väzbe a v praktickom formáte 125 x 176 mm (do kabelky) ponúka na 224 stranách množstvo priestoru na zapisovanie.

 

Diár pre veriacu ženu 2022 odporúčame aj ako darček, ktorý skutočne poteší. Predobjednať  si ho môžete tu: https://www.donbosco.sk/tovar/diar-pre-veriacu-zenu-2022-nic-mi-nechyba

Vydavateľstvo DON BOSCO je súčasťou saleziánskeho diela. Má osobitné poslanie šíriť evanjeliové hodnoty a dobro v podobe kvalitných a hodnotných kníh. Knihy si môžete objednať cez náš e-shop www.donbosco.sk, s výberom aj objednávkou vám radi pomôžeme na adrese objednavky@donbosco.sk a tiež telefonicky na čísle 0903/962029.

 

Peter Novák