S januárovým časopisom Rebrík zažijete zimnú pohodu

Hoci v januári vrcholí zima, nie všetci sa uložia na zimný spánok. Určite tak neurobia ani čitatelia januárového Rebríka, aj keď Téma čísla nesie názov ZIMNÍ SPÁČI a je plná zaujímavých informácií o zvieratách, ktoré zväčša celú zimu prespia. Vedeli ste napríklad, že jež sa počas zimného spánku nadýchne iba… – ale to vám už neprezradíme, lebo sa to môžete dočítať na strane 2 – 3.

 

Počas dlhších prázdnin príde vhod stolová hra Cesta cez les, pri ktorej sa zabaví celá rodina. Príjemné sviatočné chvíle spestrí aj príbeh Čo videli zvieratká z lesa, ktorý isto poteší aj ako rozprávka na dobrú noc.

 

Zimných spáčov z driemot preberie test Nespi – otestuj sa! na strane 25. Jeho otázky sa týkajú rozličných situácií v Starom aj Novom zákone, kde sa spomína spánok.

 

Veľa zvierat v zime spí. Vlci však medzi spáčov nepatria. Preto sa za nimi vyberieme vo fotoreportáži zo Šumavy, kde navštívime Areál vlkov.

 

Viete, že aj škriatkovia môžu mať zlé sny? Škriatok Guľôčka jeden taký mal. A hoci to bol zlý sen, škriatkovi pomohol. Viac sa dočítate v komikse Guľôčkove príbehy.

 

Viac informácií o januárovom vydaní časopisu, alebo možnosti objednať si ho, nájdete tu: http://www.donbosco.sk/tovar/rebrik-januar-2021

 

Katarína Jantáková a Peter Novák

Vydavateľstvo DON BOSCO