Meška a Teendance sa predstavili v médiach

V uplynulých dňoch Laura napriek nemožnosti priameho kontaktu uskutočnila dve online podujatia, ktoré zaujali slovenské média. Kliknite na odkazy a zistite viac o priebehu projektov.
 
Neformálne vzdelávanie Mediálna škola zrealizovala 29.- 30. októbra kurz basic „Dlho sme rozmýšľali, či predsa len neskúsiť zorganizovať Mešku tradične formou víkendovky. Rozhodli sme sa však, že zdravie účastníkov i lektorov je prednejšie. Prijali sme výzvu online sveta a pokúsili sa mladým priblížiť aspoň to, čo sme vyhodnotili ako najpotrebnejšie,“ vyjadrila sa garantka programu Alžbeta Mohyláková. „Celé sme to zvládli aj vďaka podpore sestry Majky Nagyovej FMA, ktorá nám zabezpečila online priestor a spravovala našu technickú stránku,“ ako uviedli organizátori vo svojom článku. Reportáže môžete nájsť na TV LUX   … 0:28 – 2:27 a Rádio Lumen … 3:43-5:54.
 
Tanešná súťaž TEENDANCE, ktorá sa organizovala online v dňoch 6. – 7. novembra priniesla víťazov v kategórií Duo a Sólo. Viac info o súťaži na fb. Galavečer zo súťaže si môžete pozrieť z archívu fbteendance. Správu nájdete aj na portáli TV LUX … 0:55-2:53.
 
Zdroj: laura-mladez.sk