Združenie Laura chystá TeenDance aj Mešku online

Občianske združenie Laura chystá svoje populárne projekty aj tento rok. Obe sa však uskutočnia online.
 
TeenDance, tanečná súťaž, ktorá má už dlhoročnú históriu sa bude konať online 6.-8. novembra. Súťaž sa pripravovala v dvoch tanečných kategóriách- Duo a Tanečná skupina, ale organizačný tím na svojom webovom portáli uviedol: „Vieme, že aktuálna situácia nás obmedzila v stretávaní sa a tvorení choreografii. Na základe epidemiologickej situácie Vám odporúčame zapojiť sa v disciplíne DUO. Preto neváhaj zavolať svojho tanečného parťáka a tak vytvoriť choreografiu nabitú skvelými krokmi. Samozrejme, je tu aj priestor na sólo, v ktorom môžeš doslova ukázať čo v sebe skrývaš a je jedno v akom tanečnom štýle.“  Členovia projektu si pre záujemcov pripravili výnimočný tanečný online workshop a tiež promo video.
 

 
Mediálna škola pripravila nový formát. Ide o kurz BASIC a kurz PRO. „Kurz BASIC je určený pre mladých, ktorí sa chcú zoznámiť s mediálnym svetom. Pod vedením skúsených lektorov z praxe si počas jedného víkendu každý účastník prejde základmi z oblasti písania článkov, fotografovania, video- tvorby a grafického dizajnu. Budeme sa baviť aj o sociálnych sieťach, etickom kódexe a reklame. Na tento kurz nepotrebuješ žiadne predchádzajúce skúsenosti, stačí chuť naučiť sa niečo nové. Ak sa chceš venovať viac do hĺbky konkrétnej oblasti, máme pre teba kurz PRO,“ predstavili lektori nové obsahy Mešky. Účastníci sa stretnú online 29.-30. októbra na kurze BASIC, kde bude workshop písania a workshop grafického dizajnu a diskusiu na tému sociálnych sietí a médií.
 
Prihlasovanie na kurz Mediálnej školy Basic je spustené do 26.októbra v tomto formulári. Tanečné videá v disciplíne DUO a SÓLO môžete posielať na mail: teendance.sutaz@gmail.com cez WeTransfer, do 6.novembra.
 
Dagmara Čepelová
Foto: archív TeendanceMediálna škola