Diár pre veriacu ženu 2021

Diár pre veriacu ženu 2021: Buď šťastná, Je voľným pokračovaním tohtoročného diára pre všetky veriace ženy od autoriek Miroslavy Kilianovej a Anny Berthotyovej.
 
Obsahuje nové inšpiratívne nápady, myšlienky na zamyslenie aj priestor na zapísanie vlastných postrehov a zhodnotenie mesiaca. Obohacujúce sú tiež citáty známych osobností, ktoré súvisia s témou jednotlivých mesiacov. Samozrejmosťou je prehľadný kalendár s vyznačenými cirkevnými sviatkami a s liturgickým čítaním na každý deň.
 
Prvý motivačný diár si získal srdcia mnohých veriacich žien a rovnakú ambíciu má aj v roku 2021. Tentoraz bude mať o čosi menší formát (125 x 176 mm), aby sa zmestil do každej kabelky, a v kvalitnej pevnej väzbe ponúkne až 224 strán. Ak záujemcovia objednajú diár do 31. júla, získajú ho zvýhodnenú cenu 7,12 € (20 % zľava). Diár je možné predobjednať tu: http://www.donbosco.sk/tovar/diar-pre-veriacu-zenu-2021-bud-stastna.
Vydavateľstvo DON BOSCO je súčasťou saleziánskeho diela s osobitným poslaním šíriť evanjeliové hodnoty a dobro v podobe kvalitných kníh. Viac o vydavateľstve nájdete na www.donbosco.sk.
 
Peter Novák