Neobyčajne obyčajný pondelok

Nie je pondelok ako pondelok. Niektoré prejdú len tak a niektoré prinesú so sebou viac prekvapení a darov ako by človek čakal. A aj náš posledný pondelok, rodinný deň, bol trochu iný ako tie ostatné.
 
Ráno sme sa spoločne vybrali na výlet, aby sme trochu vypadli, vychutnali si krásu jesennej prírody, oddýchli si a hlavne boli spolu. Našou destináciou bol Plavecký Mikuláš, miesto, na ktoré sa viaže každej sestre mnoho spomienok. „Konečne v Miki po dlhej dobe. Som veľmi rada, že som mohla byť opäť na mieste, kam som chodila ako dievča, zažila tu tábory, duchovné cvičenia a mnoho krásnych stretnutí a vidieť ako domček aj ďalej slúži pre mladých. Ďakujem  za všetky sestry, ktoré sa o Miki starajú a zveľaďujú ho.“ povedala sestra Majka.
 
Po návrate domov sme neleňošili. Privítali sme sestry z Olympijskej, druhej trnavskej komunity. Spoločná večera sa niesla v duchu radosti a zdieľania. Sr. Ivka hovorí: „Som veľmi vďačná za krásny sesterský večer, za zdieľanie našich komunitných i apoštolských skúseností. Sú to pre nás vzácne chvíle.“
 
A tak sme spoločne prežili krásny pondelok. Posilnené a plné vďačnosti sme sa vybrali v ústrety našim každodenným povinnostiam.
 
Zuzka