Saleziánska rodina spustila Oratko online

Projekt Oratko online pripravila saleziánska rodina ako reakciu na aktuálnu situáciu. Množstvo mladých, ktorí sú v domácej karanténe má možnosť sledovať na sociálnych sieťach rôzne online príhovory, video výzvy, či online vysielania.
 
„Nastala zvláštna situácia, v akej sme ešte neboli. Museli sme uzavrieť všetky strediská. Prichádzame však s niečim novým #oratkoonline,“ reagovali členovia pastoračného tímu saleziánskej rodiny. Stretli sa virtuálne, aby spojili iniciatívy zo saleziánskych stredísk a ponúkli jedinečný koncept.
https://www.facebook.com/oratkoonline/videos/699205340907241/
 
Projekt  ponúka viaceré aktivity a videá pre mladých a rodiny, ktorých obsahom sú nielen zábavné činnosti, ale aj duchovný program. Každý deň prichádza Oratko online s ponukovým plagátom. Na ňom sa nachádzajú napríklad ranné zamyslenie, rozcvička, Anjel Pána, Svätá omša, slovko na dobrú noc. Zaujímavosťou je online čajovňa s debatou na rôzne témy.
https://www.facebook.com/oratkoonline/videos/619291392226354/
 
Oratko online môžete sledovať na  facebook stránke  Akcia animátor, https://www.oratko.online/, IG akciaanimator, Domka – Združenie saleziánskej mládeže, Laura, združenie mladých, saleziani.sk, saleziánky.sk.
 
Dagmara Čepelová
Zdroj: oratkoonline