Konflikty alebo storočnica?

Je dobré snažiť sa za každú cenu o bezkonfliktné vzťahy? Ako riešiť konflikty inak ako doteraz? Oplatí sa v manželstve zametať konflikty pod koberec?
 
Odpovede na tieto otázky prináša decembrová  Viera do vrecka v rozhovore so psychológom a mediátorom Máriom Schwarzom, správcom farnosti Bratislava – Podunajské Biskupice Jozefom Vadkertim a Andreou Abelovou z občianskeho združenia Pre Rodiny. Viac o tejto téme sa dozviete v tlačenej brožúrke Vydavateľstva DON BOSCO s názvom Konflikty a ich riešenie. Brožúrky z edície Viera do vrecka nájdete v kníhkupectvách alebo na donbosco.sk.

 
Vydavateľstvo DON BOSCO prináša vo svojej edícii Viera do vrecka v januárovej brožúrke pohľad na život dona Ernesta Macáka. Titul Modlitba je najväčšia veľmoc, spracoval provinciálny delegát pre spoločenskú komunikáciu a hovorca saleziánov don Rastislav Hamráček. Brožúrku je možné si kúpiť na webstránke vydavateľstva. Sté výročie narodenia otca Ernesta Macáka – 7. januára 2020 – je pre nás príležitosťou k veľkej vďačnosti, aby sme pamätali „na svojich predstavených, ktorí nám hlásali Božie slovo“ (porov. Hebr 13, 7). Pre saleziánsku rodinu a saleziánske dielo na Slovensku bol zasvätený a kňazský život otca Ernesta Macáka i jeho neohraničená obetavosť pre bratov obrovským Božím darom a milosťou.

 
Zdroj: saleziani.sk- konflikty, saleziani.sk-100macák