GPS: "Vykroč s Matkou!"

Tento rok projekt GPS kráča po dobrodružnej ceste rozlišovania povolania s Matkou. Máš odvahu vykročiť tiež?
 
GPS je ponuka pre mladé dievčatá vo veku 17 až 26 rokov, ktorým nie je otázka povolania ukradnutá – práve naopak! Cieľom kurzov je spoločne vytvoriť priestor pre účinnejšie načúvanie svojmu srdcu, a tak napomôcť ceste rozlišovania a sprevádzania akéhokoľvek povolania. Chceme posilniť všetky rozmery, ktoré hýbu mladou ženou a venovať sa rôznym témam. Ponúkame víkendové kurzy prežité v rodinnej atmosfére a prostredí, kde sa dievčatá môžu cítiť slobodne a otvorene. V minulom roku víkendové stretnutia vyvrcholili púťou do Mornese a Turína, tento rok nás čaká putovanie po Slovensku, ktoré odštartujeme práve na sviatok sv. Márie Dominiky Mazzarellovej, spoluzakladateľky FMA ( z tal. Figlie Maria Ausiliatrice= Dcéry Márie Pomocnice). O tom však nabudúce…
 
Najbližšie nás čaká pár dní po Novom roku kurz, na ktorý sa záujemkyne môžu prihlásiť do 3.januára 2020. Zúčastní sa ho prvých 15 prihlásených dievčat, preto je potrebné odoslať vyplnený prihlasovací formulár čím skôr.
 
Dátum a miesto: 10.-12.1.2020, Dolný Kubín
Cena kurzu: 20,- Eur (platí sa na mieste)
Kurz GPS je stále otvorený a flexibilný. Kto chce, môže v stretnutiach pokračovať, kto nie, môže prísť jednorazovo.
S členkami tímu je možné komunikovať kedykoľvek prostredníctvom e-mailu gps.fma@gmail.com. Info nájdete tiež na FB, na fanpage „GPS saleziánky“.
 
GPS tím
Foto: gpskurz